На Кіровоградщині сапери знову знищували знайдені боєприпаси

Листопад 09, 2019 | Новини | Переглядів: 699 | Коментарі: 0

8 листопада сапери групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС у Кіровоградській області проводили заходи по вилученню та знищенню 2-х вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, а саме: гранати РГД-33 – 1 од., виявленої біля с. Грушка Благовіщенського району, та мінометної міни калібру 82 мм – 1 од., виявленої біля м. Благовіщенське. 

сапери знову знищували знайдені боєприпаси

Шановні громадяни! Повсякчас є ймовірність натрапити на вибухонебезпечні предмети часів минулих воєн у найбільш неочікуваних місцях. Кожному слід знати, як діяти у такому випадку: не чіпаючи підозрілий предмет, позначити місце знаходження, попередити людей про небезпеку, викликати Службу порятунку по телефону «101» та чекати прибуття фахівців.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool