На Кіровоградщині сапери знищили 11 вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни

Березень 06, 2019 | Новини | Переглядів: 1730 | Коментарі: 0

5 березня особовим складом групи піротехнічних робіт АРЗСП У ДСНС в області були проведені заходи по знищенню на підривному майданчику 11-ти боєприпасів часів Другої світової війни.

Небезпечні знахідки були виявлені за межами населених пунктів Бобринецького району, а саме: протитанкова міна ТМ-42 – 7 од., артилерійський снаряд 122 мм – 2 од. були знайдені поблизу с. Грузьке, а також артилерійський снаряд 105 мм – 1 од. та артилерійський снаряд 76 мм – 1 од. – поблизу с. Мар’янівка.

Шановні громадяни! Пам’ятайте: якщо ви помітили підозрілий металевий предмет, ймовірно, схожий на старий боєприпас, не чіпайте його. Позначте місце знахідки та негайно телефонуйте за номером «101»!

У ДСНС України у Кіровоградській області

Кіровоградщина, сапери знищили 11 вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool