На Кіровоградщині рятувальники закликають співрозмовників дбати про власну безпеку у побуті

Лютий 09, 2019 | Новини | Переглядів: 634 | Коментарі: 0

Працівники пожежно-рятувальної служби області продовжують проводити відпрацювання житлового сектору щодо дотримання громадянами правил протипожежної безпеки. 

Так, 9 лютого рятувальники Долинського району спілкувались з місцевим населенням щодо правил безпеки життєдіяльності.

Фахівці Служби порятунку розповіли про причини виникнення пожеж та їх наслідки, а також пояснили співрозмовникам, як діяти у разі виникнення загоряння в будинку. Крім цього, фахівці рятувальної справи нагадали, як безпечно користуватися пічним опаленням, електрообігрівачами та газовими установками та закликали використовувати тільки справні електроприлади і лише за призначенням, не залишати їх ввімкненими без нагляду. 

Також усім громадянам були вручені листівки попереджувального змісту з основними правилами пожежної безпеки, яких слід дотримуватися у побуті. Фахівці Служби порятунку впевнені, що подібні профілактичні бесіди сприяють формуванню у населення свідомого ставлення до власної безпеки і безпеки їх оточення.

Кіровоградщина, рятувальники,безпека, побут, кировоградские новости,

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool