На Кіровоградщині рятувальники закликали підлітків до обережності під час відпочинку на воді

Липень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 726 | Коментарі: 0

Більше 20 осіб загинули на водоймах Кіровоградщини з початку літа, у тому числі троє дітей. Основна причина нещасних випадків – необережне поводження або порушення громадянами правил безпеки на воді.

Купальний сезон триває, тому щоб мінімізувати негативні наслідки необережного відпочинку на водних об’єктах, рятувальники проводять роз’яснювальну роботу серед населення щодо необхідності дотримання безпечної життєдіяльності в місцях масового відпочинку біля водойм.

28 липня працівники Добровеличківського районного підрозділу У ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу серед мешканців райцентру, які відпочивали на місцевому ставку. Біля водойми у центрі селища зібрались переважно діти та підлітки, тож рятувальники не обмежились лише роз’ясненням правил безпеки, а й провели майстер-клас. Зокрема продемонстрували дітям, як надавати допомогу потопаючому, - способи захвату та доставки до берега, надання першої домедичної допомоги. Також у відпочиваючих була можливість потренуватись закидати рятівне коло, поміряти рятівний жилет тощо. Крім того, працівники Служби порятунку розповіли, які необережні вчинки найчастіше призводять до загибелі на воді та як потрібно поводитись, щоб не трапилось лиха, а також роздали листівки із застереженням щодо безпечного поводження під час відпочинку біля водойм.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool