На Кіровоградщині рятувальники загасили 5 пожеж

Лютий 24, 2019 | Новини | Переглядів: 555 | Коментарі: 0

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 5 разів виїжджали на гасіння пожеж, які виникли у житловому секторі.

Так, 23 лютого о 06:52 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в м. Знам’янка на вул. Гагаріна виникла пожежа. За вказаною адресою негайно прибули рятувальники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини, які одразу приступили до гасіння. Пожежу покрівлі житлового будинку на площі 10 м² вогнеборці локалізували о 07:09 та ліквідували о 08:04, не допустивши поширення вогню кімнатами будинку. На гасіння пожежі залучались 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 18 ДПРЧ м. Знам’янка.

О 10:36 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Гірній у с. Глодоси Новоукраїнського району. Після прибуття пожежно-рятувального підрозділу з’ясувалось, що горить 30 м² побутової техніки та покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. О 12:10 пожежу було локалізовано та о 15:10 – ліквідовано. До гасіння залучались 4 чоловіка особового складу, 1 одиниця техніки 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоукраїнка та вогнеборці місцевої пожежної команди с. Глодоси.
О 13:37 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Інгулецькій у с. Богданівка Петрівського району. На час прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 10 м² облицювання стін у приміщенні лазні на території приватного домоволодіння. Силами вогнеборців о 14:40 пожежу було локалізовано та о 16:40 – ліквідовано. До гасіння залучались 4 чоловіка особового складу, 1 одиниця техніки 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове та вогнеборці місцевої пожежної команди с. Луганка Петрівського району.
О 14:00 виникла пожежа на вул. Успенській с. Успенівка Маловисківського району. Там на приватному обійсті горіли домашні речі та покрівля житлового будинку. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу площа пожежі складала 45 м² О 15:25 пожежу було локалізовано та о 16:10 – ліквідовано. До гасіння залучались 4 чоловіка особового складу, 1 одиниця техніки 34-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Смоліне.
О 14:34 повідомили про пожежу на вул. Перемоги у смт Компаніївка. Після прибуття пожежно-рятувального підрозділу з’ясувалось, що горить 10 м2 меблів в житловому будинку на території приватного домоволодіння. О 14:57 пожежу було локалізовано та о 15:31 – ліквідовано. До гасіння залучались 4 чоловіка особового складу, 1 одиниця техніки 28-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Компаніївка.
Травмованих чи загиблих на згаданих пожежах не виявлено. Причини усіх пожеж наразі встановлюються.

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 5 разів виїжджали на гасіння пожеж, які виникли у житловому секторі.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool