На Кіровоградщині рятувальники загасили 5 пожеж сухої рослинності та сміття

Червень 17, 2017 | Новини | Переглядів: 1047 | Коментарі: 0

За добу, що минула, на території Кіровоградської області виникло 5 пожеж сміття та сухої рослинності.

Так, о 09:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу сухої трави на відкритій території біля с. Долинівка Гайворонського району. Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що горить 450 м2 рослинності. Пожежу було ліквідовано силами вогнеборців 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Гайворон.

О 16:17 надійшло повідомлення про пожежу сухої трави площею 20 м2 на вул. Чехова у с. Липняжка Добровеличківського району. Пожежу ліквідували рятувальники 3-го Державного пожежно-рятувального загону смт Добровеличківка.
О 18:00 надійшло повідомлення про те, що біля с. Леонтовичеве Новоукраїнського району виникла пожежа 500 м2 сухої рослинності. Вогнеборці 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоукраїнка ліквідували пожежу.
О 18:40 поблизу с. Іскрівка Петрівського району виникло загорання трави та сміття на площі 2 га. Силами вогнеборців 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове та місцевої пожежної команди пожежу було ліквідовано.
О 22:15 за межами населеного пункту м. Мала Виска виникла пожежа 2 м2 сухої трави. Рятувальники 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска оперативно ліквідували загорання.

Шановні громадяни! На даний час на території Кіровоградської області спостерігається високий рівень пожежної небезпеки у зв’язку із спекотною та сухою погодою. Служба порятунку закликає вас дотримуватись правил пожежної безпеки та бути вкрай відповідальними.

Прес-служба У ДСНС в області

За добу, що минула, на території Кіровоградської області виникло 5 пожеж сміття та сухої рослинності.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool