На Кіровоградщині рятувальники встановили національний рекорд (ФОТО)

Червень 27, 2021 | Новини | Переглядів: 1619 | Коментарі: 0

Мужність, рішучість, витривалість притаманні усім вогнеборцям, а також прагнення до вдосконалення професійного рівня та поліпшення фізичної форми.

26 червня, олександрійські вогнеборці першими вирішили встановити національний рекорд зі швидкісного підйому пожежної триколінної драбини.

Троє рятувальників 2-го ДПРЗ м. Олександрія кинули виклик своїм колегам-рятувальникам України. Отже, при нормативному часі 15 хвилин вони здійснили 150 підйомів триколінної драбини (по 50 підйомів на кожного учасника) за 10 хвилин 23 секунди! Завдання було непросте, адже вага самої драбини 50 кг, крім того, швидкісний підйом здійснювався у повній рятувальній амуніції у сильну спеку. Ідея встановити такий рекорд належить Олексію Чижу – пожежному-рятувальнику 11-ї ДПРЧ 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія.

Втіленням цього задуму зацікавилися і бойові побратими Олексія – Іван Олійник та Андрій Жосан. Запалившись спільною метою, хлопці наполегливо готувалися. І як результат – рекорд таки вдалося встановити, що зафіксували представники Всеукраїнського об’єднання пауерліфтерів у рамках їхнього проєкту «Книга силових рекордів України».

рятувальники встановили національний рекорд

рятувальники встановили національний рекорд

Головне управління ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool