На Кіровоградщині рятувальники тричі надавали допомогу по прибиранню аварійних дерев

Травень 15, 2019 | Новини | Переглядів: 1262 | Коментарі: 0

Минулої доби рятувальники Кіровоградщини тричі виїздили для надання допомоги по розпилюванню та прибиранню повалених дерев, що перешкоджали життєдіяльності населення.

Так, бійці 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Помічна прибрали аварійне дерево, яке впало на території сільської школи у Новоукраїнському районі.

Рятувальники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Голованівськ розпиляли та прибрали аварійне дерево, яке впало на територію кладовища в районному центрі. Аналогічну допомогу надали рятувальники 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоукраїнка по розпилюванню та прибиранню дерев, які загрожували падінням на територію Центральної районної лікарні. 

допомогу по прибиранню аварійних дерев

Прес-служба У ДСНС в області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool