На Кіровоградщині рятувальники спільно з іншими екстреними службами взяли участь у ліквідації наслідків негоди.

Липень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1425 | Коментарі: 0

16 липня  на території м. Кіровограда відмічалось погіршення погодних умов (сильні зливи, гроза, град та пориви вітру до 37 м/с), що призвело до порушення нормальних умов життєдіяльності населення. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

На території області зафіксовано 7 випадків падіння дерев на проїжджу частину: вул. Володарського, 63; пров. Огородній, 13; вул. Фрунзе, 14а; вул. Східна, 8; вул. Короленка, 1; вул. Короленка, 2а; Олександрійське шосе.
8 випадків пориву повітряних ліній електропередач: пров. Матросова, 32; вул. Черкаська, 14; пров. Мельничний, 7; вул. Тімірязєва, 20; пров. Огородній, 13; вул. С. Разіна, 1 в; пров. Харківський, 1; вул. Маяковського, 8.
5 випадків порушення газопостачання: Олександрійське шосе; вул. Родимцева, 26/17; вул. Запорізька, 24; вул. Аджамська, 1; пров. Харківський, 1.
9 випадків підтоплення територій: вул. Цілинна, 19; вул. 40р. Перемоги, 102, 103 та 105; пров. Карпатський, 35; вул. Герцена, 22а; на розі вул. Кірова та вул. Пролетарська; вул. Свєрдлова, 99; вул. Свердлова, 71; вул. Красіна, 9; вул. Покровська, 61.

До ліквідації наслідків погіршення погодних умов від ТУ МНС залучались 6 од. техніки, 19 чол. особового складу. Усунення поривів електромереж здійснювали 2 аварійні бригади ПАТ «Кіровоградобленерго». До відновлення газопостачання залучались 3 аварійні бригади ВАТ «Кіровоградгаз».

Від головного управління ЖКГ Кіровоградської міськради для розчищення зливних каналізаційних стоків залучались КП «Універсал 2005», для прибирання повалених дерев – КП «Трест Зеленого господарства», для відновлення електропостачання в житлових будинках – аварійно-диспетчерська служба «1580».

Представники управління охорони здоров’я та управління освіти міськради наразі проводять детальний аналіз стану покрівель та цілісності споруд відомчої належності. Начальники КРЕПів (ЖЕКів) та старші будинків здійснюють візуальне обстеження житлових будинків і допоміжних споруд.

Органами місцевого самоврядування спільно з Територіального управління МНС в області вживаються заходи щодо встановлення реального стану наслідків погіршення погодних умов.
Подія знаходиться на контролі ТУ МНС в області.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool