На Кіровоградщині рятувальники розпочали перевірочні марші транспортних засобів

Жовтень 11, 2021 | Новини | Переглядів: 1229 | Коментарі: 0

З метою підготовки транспортних засобів та аварійно-рятувального обладнання до оперативного реагування на надзвичайні ситуації, пов’язані із ризиками осінньо-зимового періоду, протягом жовтня в усіх підпорядкованих Головному управлінню ДСНС в області пожежно-рятувальних підрозділах проходять перевірочні марші техніки з підвищеною прохідністю.

Сьогодні, 11 жовтня, було здійснено марші техніки 4-го Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Кіровоградській області. Уся автомобільна техніка підрозділів, що залучається до невідкладних робіт на місцях виникнення надзвичайних подій та ситуацій в осінньо-зимовий період, пройшла колоною згідно із визначеним маршрутом.

Після випробувального маршу транспортні засоби пройшли технічне обслуговування, перевірено укомплектування автомобілів необхідним оснащенням для роботи в складних погодних умовах.

рятувальники розпочали перевірочні марші транспортних засобів

рятувальники розпочали перевірочні марші транспортних засобів

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool