На Кіровоградщині рятувальники пройшли тактичні навчання

Квітень 21, 2017 | Новини | Переглядів: 1139 | Коментарі: 0

20 квітня у м. Знам’янці відбулись тактичні навчання з особовим складом 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС в області з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на АГЗС ТОВ «Партнер-транс».

За тактичним задумом, виникла пожежа резервуара місткістю 5 м3 зі зрідженим газом. Внаслідок пожежі виникло сильне теплове випромінювання. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу площа умовного горіння складала 4 м2. Є загроза поширення вогню на інші об’єкти АГЗС.

Під час тактичних навчань в умовах, максимально наближених до реальних, рятувальники здійснили практичну підготовку до виконання завдань за призначенням під час ліквідації надзвичайної ситуації на потенційно небезпечному об’єкті.
Так, начальницький склад пожежно-рятувального підрозділу вивчив оперативно-тактичну характеристику об’єкта, відомості про шляхи евакуації, здійснив прогнозування ймовірного розвитку пожежі з урахуванням тактичного задуму, організував проведення рятувальних робіт, визначив необхідні сили та засоби для ліквідації надзвичайної ситуації, організував заходи з безпеки праці рятувальників. Працівники підприємства в свою чергу тренувались вживати правильні заходи та виконувати першочергові дії при виникненні надзвичайної ситуації. Начальники караулів, оперативних дільниць, відповідальні особи за безпеку праці, члени штабу та особовий склад пожежно-рятувального підрозділу під час тактичних навчань відпрацювали злагоджене виконання завдань усіх ланок, задіяних до ліквідації надзвичайної ситуації відповідно до плану навчань.

Ліквідація умовної надзвичайної ситуації відбулась відповідно до плану тактичних навчань. Настанови, розпорядження керівників гасіння пожежі, дії працівників підприємства та особового складу пожежно-рятувальних підрозділів були злагоджені та відповідали тактичному задуму навчань.

Всього до даних навчань було залучено 40 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янки.

Прес-служба У ДСНС в області

20 квітня у м. Знам’янці відбулись тактичні навчання з особовим складом 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС в області з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на АГЗС ТОВ «Партнер-транс».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool