На Кіровоградщині рятувальники проводять роз’яснювальну роботу

Липень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 616 | Коментарі: 0

11 липня працівники районних підрозділів Управління ДСНС в області навчали правилам безпечної життєдіяльності мешканців Компаніївського, Маловисківського, Світловодського та Голованівського районів.

Зокрема громадянам нагадали про безпеку при використанні електричних та газових приладів, порадили тримати у справному стані електромережу та не перевантажувати її надмірною кількістю ввімкнених побутових приладів.

А ще вчасно усувати несправності, звертаючись при цьому тільки до спеціалістів, і ні в якому разі не користуватись несправними або саморобними електричними приладами. Нагадали також рятувальники і про те, що перед виходом з дому варто обов’язково переконатись, що світло, електричні прилади вимкнуто, газ перекрито. Власників приватних будинків закликали не розпалювати вогнищ на подвір’ях у пожежонебезпечний період, оскільки вогонь легко може розповсюдитись на розташовані поряд будинки, господарчі споруди, сінники, паркани, завдавши при цьому значних збитків господарству. Попередили рятувальники і про небезпеку випалювання сухої трави, пожнивних залишків: такі пожежі нерідко стають неконтрольованими, вогонь швидко поширюється, захоплюючи великі території, безжально знищуючи усе на своєму шляху. Порушники притягуватимуться до адміністративної або кримінальної відповідальності.

Крім того, під час роз’яснювальної роботи працівники Управління ДСНС, спілкуючись з пересічними громадянами, нагадали також, як поводитись при виявленні вибухових пристроїв або застарілих боєприпасів, а також у різних надзвичайних ситуаціях.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool