На Кіровоградщині рятувальники проводять профілактичні розмови із жителями області

Листопад 03, 2021 | Новини | Переглядів: 1087 | Коментарі: 0

3 листопада рятувальник 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини провів профілактичні розмови із жителями міста Долинська.

Головний акцент у розмові працівник підрозділу поставив на необхідності виконання громадянами щоденних ритуалів, які допоможуть мінімізувати ризик виникнення пожежі вдома. Зокрема, перед виходом з оселі потрібно перевіряти, чи вимкнені всі електроприлади, чи перекрито газ тощо. Також варто постійно тримати під контролем стан електрогосподарства в квартирі чи приватному будинку, не перевантажувати мережу, не використовувати пошкоджені розетки та побутову техніку, адже може виникнути коротке замкнення мережі з послідуючим горінням. Курцям рятувальник радив ретельно гасити недопалки, а краще – не палити в оселі. Крім того, необхідно переконатись, чи безпечне середовище вдома для дитини, чи немає в полі її досяжності легкозаймистих та отруйних речовин.

Окремо рятувальник розповів, як діяти у випадку виявлення підозрілого предмета, що може виявитись старим боєприпасом часів Другої світової війни.
Усім співрозмовникам було також роздано застережні листівки тематичного змісту.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool