На Кіровоградщині рятувальники провели захід для дітей (ФОТО)

Листопад 10, 2017 | Новини | Переглядів: 868 | Коментарі: 0

Добігає кінця Тиждень знань з безпеки життєдіяльності у Кіровоградській області, проте навчально-пізнавальні заходи для дітей різного віку, що проводять фахівці Управління ДСНС в області та підпорядкованих підрозділів, триватимуть і надалі.

Адже питання поширення знань про правила поведінки у повсякденному житті серед підростаючого покоління завжди залишатиметься одним із пріоритетних в рамках профілактичної роботи рятувальників.

Акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти» є однією із дієвих форм навчання дітей безпеці життєдіяльності, тому що сценарій побудований таким чином, що корисна інформація та знання передаються школярам під час цікавих конкурсів.

10 листопада фахівці Управління ДСНС в області провели такий навчально-пізнавальний захід для учнів загальноосвітньої школи с. Федорівка Кіровоградського району. Школярі мали змогу познайомитись із вогнеборцями, оглянути пожежно-рятувальну техніку, побачити, як застосовується під час ліквідації надзвичайних подій чи ситуацій рятувальне обладнання, взяти участь у тренувальній евакуації. Та головне – спробувати на деякий час «попрацювати» рятувальником.

Так, діти приміряли бойовий одяг бійців пожежно-рятувального підрозділу, вчились одягати швидко та правильно протигаз, намагались влучити у ціль пожежним рукавом. Також діти виявили великий інтерес до локації фахівця піротехнічної групи аварійно-рятувального загону спецпризначення – можна було оглянути та взяти до рук муляжі вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни. Піротехнік докладно розповів школярам, як діяти у разі виявлення таких небезпечних знахідок.

Прес-служба У ДСНС в області

На Кіровоградщині рятувальники провели захід для дітей

На Кіровоградщині рятувальники провели захід для дітей


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool