На Кіровоградщині рятувальники провели рейди (ФОТО)

Квітень 05, 2019 | Новини | Переглядів: 2138 | Коментарі: 0

З метою запобігання пожежам у житловому секторі, травмуванню та загибелі людей, рятувальники Кіровоградщини постійно проводять роз’яснювальну роботу, під час якої навчають населення правилам пожежної безпеки.

Ця тема не втрачає актуальності і з настанням потепління, оскільки власники приватних домоволодінь у цей час активно наводять лад на подвір’ях та присадибних ділянках. При цьому більшість мешканців приватних господарств постійно спалюють суху траву та сміття. Наслідком такий дій може бути не лише сильне задимлення та шкідливий влив на здоров’я, а й пожежі господарчих споруд та житлових будинків.

5 квітня від необережності у поводженні з вогнем застерегли працівники місцевих підрозділів жителям м. Олександрія та смт Новгородка. Громадянам нагадали, що у вітряну погоду не варто взагалі розкладати багаття, тим більше – на невеликій відстані від будівель. Весна – не лише гаряча пора на городах, але й вихідні, які українці полюбляють проводити на природі. Зважаючи на це, рятувальники закликали громадян берегти ліси й гайки від вогню: не розкладати багать у недозволених місцях, не кидати сірників та недопалків на суху траву, не дозволяти дітям бавитись сірниками й запальничками тощо.
Також рятувальники наголошували на тому, що під час весняно-польових робіт частішають випадки виявлення застарілих боєприпасів. У такій ситуації порадили повідомляти про знахідки за номером «101», позначити місце, попередити інших про небезпеку та у жодному разі не переносити та не чіпати небезпечний предмет.
Фахівці пожежно-рятувальної служби роздали місцевим жителям застережні листівки та рекомендували відповідально поставитися до порад, перелічених у них.

На Кіровоградщині рятувальники провели рейди

На Кіровоградщині рятувальники провели рейди

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool