На Кіровоградщині рятувальники провели профілактичні бесіди з селянами

Серпень 12, 2019 | Новини | Переглядів: 511 | Коментарі: 0

12 серпня рятувальники Олександрійського міськрайвідділу Управління ДСНС в області провели профілактичні бесіди з жителями селищ Пантаївка та Олександрійське.

Оскільки триває спекотна погода, на території району мають місце випадки виникнення пожеж у житловому секторі. З метою зменшення випадків пожеж рятувальники провели профілактичні бесіди з місцевими жителями.

Під час зустрічі звернули увагу на причини виникнення пожеж, навели приклади та поінформували про втрати, яких завдали займання.

Спілкуючись з громадянами, співробітники Служби порятунку «101» наголосили, що пожежа завдає не лише матеріальних збитків, а може призвести до загибелі та травмування людей. Рятувальники порадили селянам не спалювати сміття та суху траву на присадибних ділянках, дотримуватися основних правил пожежної безпеки при користуванні побутовими електро- та газовими приладами.
Фахівці ДСНС також розповіли батькам, що вкрай важливо навчати дітей правилам пожежної безпеки та забороняти будь-які ігри з вогнем.

Під час заходу рятувальники кожному вручали інформаційні листівки та нагадували, що в разі небезпеки, необхідно одразу телефонувати до Служби порятунку за телефоном «101».

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool