На Кіровоградщині рятувальники провели інформаційно-роз’яснювальну роботу

Травень 03, 2019 | Новини | Переглядів: 1489 | Коментарі: 0

Працівники Управління ДСНС в області під час профілактичних відпрацювань населених пунктів продовжують роз’яснювати та навчати громадян правилам пожежної безпеки. 

3 травня фахівці Маловисківського районного відділу У ДСНС в області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу у м. Мала Виска.

Жителям районного центру нагадали правила безпечного користування відкритим вогнем, електричними побутовими приладами, газовим обладнанням тощо. Наголосили, що у процесі спалювання сміття на присадибних ділянках, особливо у вітряну погоду, можна легко втратити контроль над вогнем і дати йому поширитись на житловий будинок або господарські споруди. Працівники Служби порятунку також нагадали про обережність з вогнем під час розкладання багать на відпочинку за містом або у лісі, закликали не кидати недопалків та сірників на відкритих територіях. Крім того, у спілкуванні з громадянами порушили питання безпеки при виявленні боєприпасів часів Другої світової війни та алгоритму дій у таких випадках. Усім співрозмовникам рятувальники вручили листівки із застереженнями та правилами безпеки. 

Прес-служба У ДСНС в області
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool