На Кіровоградщині рятувальники провели для школярів акцію

Травень 16, 2017 | Новини | Переглядів: 1012 | Коментарі: 0

15 травня рятувальники Петрівського районного сектору У ДСНС України у Кіровоградській області провели для дітей Чечеліївської загальноосвітньої школи пізнавальну акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Сценарій акції передбачає як повторення раніше отриманих знань з безпеки життєдіяльності, так і набуття нових.

А ще спілкування зі справжніми рятувальниками, можливість оглянути рятувальне спорядження та ознайомитись з оснащенням пожежного автомобіля, приміряти бойовий одяг. Ретельно продумані працівниками Служби «101» конкурси дуже широко охоплюють навчальний матеріал з тематики безпеки життєдіяльності, а також дають привід обміркувати нові відомості й знання, випробувати себе.

Але не тільки цим обмежується програма акції - черговий караул місцевого пожежно-рятувального підрозділу продемонстрував дітям ліквідацію імпровізованої пожежі та роботу пневмоножиць. І хоча пожежа була умовна, але автомобіль, спорядження, оперативність рятувальників та бойовий вишкіл – справжні! Ставши свідками роботи рятувальників, школярі зрозуміли, як важливо дотримуватися правил безпеки, переконались, що праця рятувальників є нелегкою та небезпечною.

Такі акції будуть проводитися й надалі, адже вони є важливою складовою навчального процесу з вивчення нашими маленькими громадянами правил безпеки життєдіяльності, а це, у свою чергу, збереження їх життя і здоров’я.

У ДСНС України у Кіровоградській області

15 травня рятувальники Петрівського районного сектору У ДСНС України у Кіровоградській області провели для дітей Чечеліївської загальноосвітньої школи пізнавальну акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool