На Кіровоградщині рятувальники продовжують проводити просвітницькі бесіди

Березень 01, 2017 | Новини | Переглядів: 818 | Коментарі: 0

Незважаючи на постійні перестороги з боку фахівців Управління ДСНС в області, громадяни продовжують ризикувати здоров’ям та навіть життям, йдучи на замерзлі водойми з доволі примарною надією на велику «здобич».

Крім затятих рибалок, яких не лякає навіть різке потепління та танення льоду, у групу ризику щодо надзвичайних подій на кризі входять громадяни, які полюбляють скоротити шлях через ставок.

Також опинитись зненацька в ополонці з великою ймовірністю можуть любителі спиртних напоїв, оскільки вони втрачають здатність оцінювати рівень небезпеки. Проте найбільше занепокоєння викликають діти з їхнім бажанням все дослідити та продемонструвати безстрашність чи відчайдушність.

Рятувальники Кіровоградської області проводять планомірну роботу по роз’ясненню правил поведінки на льоду, розповідають про трагічні випадки загибелі громадян у крижаних ополонках, застерігають від виходу на лід без засобів порятунку, нагадують про необхідність суворої заборони дітям розважатись на замерзлих водоймах.

Незважаючи на постійні перестороги з боку фахівців Управління ДСНС в області, громадяни продовжують ризикувати здоров’ям та навіть життям, йдучи на замерзлі водойми з доволі примарною надією на велику «здобич».

1 березня такі просвітницькі бесіди провели рятувальники Голованівського, Долинського та Олександрійського районів Кіровоградської області. Зокрема фахівці Служби порятунку повідомили громадянам про те, що навіть досвідчені рибалки можуть потрапити під кригу, якщо вони знехтують простими, але дуже важливими правилами поведінки під час підлідного вилову риби.

Поєднання бесіди та наочності – ефективний спосіб кращого засвоєння інформації, тому рятувальники завжди під час роз’яснювальної роботи роздають тематичні листівки, де коротко та чітко викладені правила безпечної життєдіяльності.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool