На Кіровоградщині рятувальники продовжують навчати населення правилам безпеки

Вересень 22, 2021 | Новини | Переглядів: 1276 | Коментарі: 0

22 вересня працівники місцевих підрозділів Головного управління ДСНС України у Кіровоградській області провели черговий інформаційно-роз’яснювальний захід у житловому секторі селищ міського типу Новгородка та Вільшанка з метою роз’яснення громадянам правил пожежної безпеки та запобігання надзвичайним подіям, травмуванню і загибелі людей на них.

Спілкуючись з жителями селищ, рятувальники також навчали, як діяти під час пожежі чи будь-якої іншої надзвичайної ситуації, вдома, у громадському місці або під час відпочинку на природі.

Фахівці пожежно-рятувальної служби інформували громадян про зростання кількості займань у холодну пору року, пов’язаних з початком опалювального сезону, спричинених людською необережністю та порушеннями правил експлуатації пічного опалення, електронагрівальних та газових приладів, електромережі та системи вентиляції.

Окрім того, рятувальники вкотре попередили про заборону випалювання сухої рослинності і особливо пожнивних залишків, про сувору відповідальність за провокування пожеж в екосистемах.

Щоб усе почуте краще запам’яталося, людям під час спілкування вручалися застерігаючі листівки.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool