На Кіровоградщині рятувальники приборкали 3 пожежі в житловому секторі

Серпень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 829 | Коментарі: 0

Протягом доби 10 серпня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області тричі виїздили на гасіння пожеж у житловому секторі.

Так, о 05:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вул. Українська смт Вільшанка.

Як з’ясувалось на місці події, горіла 1 тонна сіна в господарчій споруді. Рятувальниками 30-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Вільшанки о 05:33 пожежу було ліквідовано.

О 07:24 надійшов виклик щодо пожежі у 5-поверхівці на вул. Куроп’ятникова в обласному центрі. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 3,5 м2 домашніх речей в одній із квартир на 1-му поверсі будинку. Вогнеборцями 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький приборкано загоряння о 07:53.

О 15:44 виникла пожежа 200 кг сіна та 15 м2 сінника на території приватного домоволодіння на вул. Інгулецька смт Петрове. Особовим складом 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове ліквідовано пожежу о 16:50.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool