На Кіровоградщині рятувальники приборкали 3 пожежі господарських будівель

Вересень 20, 2017 | Новини | Переглядів: 760 | Коментарі: 0

За минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області тричі залучались до гасіння пожеж споруд різного призначення на територіях приватних домоволодінь.

Так, 19 вересня об 11:52 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Лісова с. Соснівка Олександрівського району. Як з’ясувалось по прибуттю пожежно-рятувальних підрозділів, горіла господарська споруда площею 8 м2. Силами рятувальників 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівки та добровільної пожежної дружини «Ясинівське» о 12:25 пожежу було локалізовано та о 12:35 – ліквідовано.

У с. Хмельове Маловисківського району о 16:32 виникла пожежа 12 м2 будівлі господарського призначення. Рятувальниками 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска та добровільною пожежною дружиною СТОВ «Вікторія» о 17:20 пожежу було локалізовано та о 17:28 – ліквідовано.

20 вересня о 05:26 надійшло повідомлення про пожежу 15 м2 покрівлі літньої кухні на вул. Островського м. Олександрія. Рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону о 05:48 локалізували загоряння та о 06:10 – ліквідували.
В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool