На Кіровоградщині рятувальники приборкали 2 пожежі в господарчих спорудах

Листопад 22, 2017 | Новини | Переглядів: 655 | Коментарі: 0

Протягом минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області двічі залучались на гасіння пожеж господарських споруд.

21 листопада о 17:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вул. Щаслива с. Йосипівка Благовіщенського району. Як з’ясувалось по прибуттю пожежно-рятувального підрозділу, горить господарча споруда на площі 18 м2 та 4 тонни сіна в ній. Рятувальниками 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Благовіщенське та місцевою пожежною командою с. Йосипівка о 17:21 пожежу було локалізовано та о 18:38 – ліквідовано.

О 20:57 в с. Могутнє Кіровоградського району виникла пожежа речей домашнього вжитку площею 20 м2 та покрівлі господарчої будівлі на площі 24 м2. Силами вогнеборців 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький о 21:55 пожежу було локалізовано та о 00:04 – ліквідовано.

В обох випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool