На Кіровоградщині рятувальники поспілкувались з мешканцями м. Долинська

Грудень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 706 | Коментарі: 0

Святкові клопоти перед Новим роком та Різдвом для більшості людей пов’язані з приготуванням святкового столу та подарунками для рідних. 

Проте рятувальники заздалегідь намагаються попередити пожежі та інші надзвичайні події у період свят, коли люди нерідко забувають про власну безпеку. З цією метою у кожному районі області проводиться роз’яснювальна робота.

19 грудня рятувальники районного підрозділу Управління ДСНС в області поспілкувались з мешканцями м. Долинська, пояснивши, що звичайна необережність з вогнем, невміле використання піротехніки, порушення правил експлуатації електричних і газових побутових приладів, несправне пічне опалення може призвести до трагічних наслідків. Тож, аби не затьмарити святковий настрій собі та близьким, слід суворо дотримуватися протипожежних вимог. Ялинку необхідно встановлювати на надійній, стійкій підставці, подалі від легкозаймистих предметів, прикрашати лісову красуню дозволяється електричними гірляндами, на які є відповідні сертифікати якості. Рятувальники також нагадали, що бенгальські вогні, свічки, хлопавки можуть становити небезпеку для людини. Крім того, залишати малолітніх дітей самих, без нагляду, та ще у приміщеннях, де топиться груба або працюють будь-які електричні прилади, категорично забороняється, оскільки дитячі пустощі з вогнем, їх допитливість можуть призвести до трагедії.

Розповіли рятувальники і про правила безпеки, яких необхідно дотримуватись під час опалювального сезону. На завершення розмови громадянам надали застережні листівки та закликали відповідально ставитись до власного життя й здоров’я.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool