На Кіровоградщині рятувальники попередили громадян про небезпеку

Січень 17, 2019 | Новини | Переглядів: 827 | Коментарі: 0

З метою недопущення загибелі людей на водоймах узимку, рятувальники Кіровоградщини патрулюють місця масової риболовлі.

Зокрема 17 січня у селищах Смоліне, Новгородка, Устинівка та м. Мала Виска перевірили, як реагують громадяни на заклики Служби порятунку не виходити на кригу.

На замерзлому плесі водойм було не так уже й людно, можливо, через те, що будень. Проте ті, що все ж зважились вийти на кригу, охоче спілкувалися з рятувальниками. З правилами безпеки добре знайомі, даремно ризикувати не будуть, проте й від захоплення риболовлею відмовлятися не збираються. Рятувальники силоміць з льоду нікого не виштовхували, проте спробували переконати, що навіть найвдаліший вилов не вартий життя, нагадали правила безпеки та роздали листівки. Особливу увагу фахівці підпорядкованих підрозділів Управління ДСНС в області приділили дітям, для яких замерзла водойма – найкраще місце ігор. Рятувальники поцікавились, чи знають дорослі, що вони пішли на лід, розповіли про ризик та небезпеку, яка підстерігає їх на кризі, про наслідки необережності та зухвалості, нагадали основні правила безпеки.

За кілька днів українці святкуватимуть Хрещення Господнє. Тож у спілкуванні з громадянами рятувальники наголосили на питанні безпеки під час здійснення хрещенських обрядів та закликали бути обережними й не ризикувати життям і здоров’ям.

Управління ДСНС в області ще раз звертається до громадян: щоб уникнути біди, не виходьте на лід! Не дозволяйте дітям самим без нагляду гратися біля водойм або виходити на лід!

Кіровоградщина, рятувальники попередили громадян, про небезпеку

Кіровоградщина, рятувальники попередили громадян, про небезпеку

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool