На Кіровоградщині рятувальники переведені на посилений варіант несення служби

Січень 08, 2016 | Новини | Переглядів: 1071 | Коментарі: 0

7 січня на території області спостерігалися опади у вигляді снігу, з послідуючим переходом в дощ, пориви вітру 9-12 м/с, температура повітря - 6-7ºС морозу. Товщина снігового покрову складає від 5 до 7 см, що сприяє утворенню переметів та заметів на дорогах місцевого значення. Системи життєзабезпечення працюють в звичайному режимі.

Враховуючи ситуацію, що склалась у регіоні у зв’язку зі складними погодними умовами, було скликано засідання обласної комісії з ТЕБ та НС.

На виконання рішень комісії вжито усіх заходів щодо забезпечення безперебійної роботи систем життєзабезпечення, сталої роботи підприємств теплоенергетики, водо- та газопостачання, електроенергетики, дорожнього господарства та спеціалізованих служб цивільного захисту. В першу чергу, забезпечено щогодинний моніторинг погодних умов та негайне реагування сил цивільного захисту на ліквідацію наслідків надзвичайних подій.

Вжито заходів щодо забезпечення безперебійного та безпечного функціонування автомобільних доріг загального користування та вулиць населених пунктів області.

З 7 січня до покращення погодних умов на дорогах державного та регіонального значення заборонено рух вантажних автомобілів та рекомендовано не виїжджати з населених пунктів області пасажирському транспорту, що дасть змогу уникнути утворення заторів на дорогах.

Управління та підпорядковані підрозділи ДСНС України в області переведено на посилений варіант несення служби. Забезпечено оперативне залучення особового складу і техніки У ДСНС для надання необхідної допомоги місцевим органам влади, аварійно-відновлювальним бригадам, дорожнім і комунальним службам у відновленні електропостачання населених пунктів, забезпеченні автотранспортного сполучення та ліквідації аварій на системах життєзабезпечення.

Організовано залучення місцевих формувань і служб цивільного захисту, сил і засобів підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, а також місцевого населення та трудових колективів для розчистки проїжджих частин доріг та тротуарів від снігу та льоду.
В області функціонують 243 стаціонарних та 2 мобільних (м. Знам’янка та смт Устинівка) пунктів обігріву.
У ДСНС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool