На Кіровоградщині рятувальники отримали повідомлення про замінування торговельного закладу

Грудень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 829 | Коментарі: 0

18 листопада чоловік телефоном сповістив рятувальників про те, що в одному з магазинів міста Олександрії знаходиться міна, яка вибухне через 5 хвилин. Працівники поліції встановили особу «жартівника», за вчинене йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

Після отримання повідомлення про замінування торговельного закладу правоохоронці негайно виїхали на місце для забезпечення безпеки громадян та встановлення обставин події.

Після того, як було евакуйовано працівників та відвідувачів магазину, фахівці вибухотехнічного та кінологічного відділів поліції перевірили приміщення, у результаті будь-яких вибухових або сторонніх предметів у магазині не виявили.

«У ході проведення слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили особу псевдомінера. Ним виявився 40-річний мешканець міста. Зловмиснику повідомлено про підозру», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Сергій Котига.

Як було встановлено, у вищевказаному магазині між працівником та відвідувачем стався конфлікт, після якого останній вийшов на вулицю та здійснив дзвінок про замінування.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України, триває. Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

За матеріалами Олександрійського відділу
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool