На Кіровоградщині рятувальники Онуфріївського та Голованівського районів відпрацювали житловий сектор

Грудень 08, 2017 | Новини | Переглядів: 727 | Коментарі: 0

8 грудня мешканці селищ міського типу Онуфріївка та Голованівськ пригадали правила безпеки життєдіяльності в зимовий період завдяки рятувальникам місцевих підрозділів Управляння ДСНС України у Кіровоградській області.

Зокрема, громадяни дізнались, як убезпечити свою оселю від пожеж, як діяти при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, яких правил необхідно дотримуватись під час зимової риболовлі, та чому не слід залишати дітей без нагляду. На підкріплення своїх слів рятувальники наводили приклади надзвичайних подій, що стались останнім часом на території України та зокрема – Кіровоградської області, та наголошували на тому, що варто серйозно замислитись над тим, чи усіх можливих заходів вжито задля убезпечення свого життя, оселі та майна від неприємних подій.

А також, чи достатня виховна робота з дітьми здійснюється батьками в напрямку формування у підростаючого покоління відповідальності та розважливої поведінки. Друкована застережна продукція, яку роздають рятувальники під час відпрацювань населених пунктів, підсилює вплив профілактичних бесід на свідомість громадян.

Профілактичні заходи з населенням постійно проводяться на усій території Кіровоградської області.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool