На Кіровоградщині рятувальники нестимуть чергування у режимі підвищеної готовності

Червень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 983 | Коментарі: 0

17 червня начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк провів інструктаж керівного складу оперативних груп Управління стосовно переходу на посилений варіант несення служби у зв’язку зі святкуванням жителями міста та області свята Трійці.

У ході наради Віталій Григорович наголосив на суворому дотриманні особовим складом пожежно-рятувальної служби вимог охорони праці під час виконання службових обов’язків та правил безпеки час відпочинку.

У свою чергу керівники відділів Управління та районних підрозділів області провели відповідний інструктаж зі своїми підлеглими щодо неухильного виконання заходів безпеки під час вихідних і святкових днів.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool