На Кіровоградщині рятувальники навчають дітей правилам безпеки на воді

Липень 31, 2013 | Новини | Переглядів: 952 | Коментарі: 0

Літні канікули тривають, тож у школярів вдосталь вільного часу. І використовують вони його на свій розсуд.

Для дозвілля часто обирають береги річок та ставків. Знаючи те, що не всі батьки можуть проконтролювати дітей, рятувальники Кіровоградської області навідуються до місць масового відпочинку.
Дітям нагадують правила безпечного відпочинку та оздоровлення, роздають листівки, з яких можна дізнатись про правила поведінки на воді. Школярі уважно ставляться до порад рятувальників, оскільки, вони з власного досвіду можуть надати практичні поради щодо рятування людей на воді або першої допомоги і застерегти від необачних вчинків.
Днями рятувальники провели такий рейд водоймами Петрівського району. Непосидючим відпочивальникам нагадали, що не варто влаштовувати небезпечні ігри, стрибати у воду з круч та мостів. Такі рейди щомісяця проводяться у кожному районі області. Тож, все більше дітей і дорослих дізнаються про безпечний відпочинок.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool