На Кіровоградщині рятувальники наголосили громадянам правила поведінки на воді

Липень 26, 2021 | Новини | Переглядів: 773 | Коментарі: 0

На жаль, незважаючи на постійні заклики рятувальників дотримуватись правил поведінки на воді, статистика загиблих зростає. Фахівці 

Служби порятунку посилюють профілактичні заходи безпосередньо у популярних місцях відпочинку громадян біля водойм області. Щодня рятувальники відвідують береги річок, озер, ставків, щоб навчити людей, як вберегти себе та своїх дітей від нещасного випадку на воді.

Так, 26 липня таку роботу провели знам’янські рятувальники. Зокрема вони наголосили на тому, що тонуть не лише ті, хто погано плаває, а навіть досвідчені плавці. Крім того, нещастя може статись і на березі, коли людина втрачає свідомість під час риболовлі чи просто відпочинку, падає у воду та тоне. Потрібно чітко розуміти свій стан і знати, що краще за поганого самопочуття не заходити у воду.

Це стосується також людей напідпитку, які втрачають пильність і гинуть під час купання. Та надзвичайне занепокоєння викликають випадки загибелі дітей, які без нагляду дорослих перебувають у воді. Варто завжди пам’ятати, що вода вмить поглине дитину, якщо поряд не буде дорослого. З дітьми потрібно заходити у воду у бути весь час поряд!

Інші правила безпеки викладені в інформаційних листівках, що рятувальники роздають під час профілактичних заходів.

На жаль, незважаючи на постійні заклики рятувальників дотримуватись правил поведінки на воді, статистика загиблих зростає. Фахівці

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool