На Кіровоградщині рятувальники надали допомогу по буксируванню автомобілів

Листопад 16, 2016 | Новини | Переглядів: 725 | Коментарі: 0

15 листопада о 19:20 до оперативно-координаційного центру У ДСНС надійшла інформація стосовно того, що в Новоукраїнському районі на ділянці траси Кіровоград-Платонове автомобіль RENO Magnum потрапив на небезпечну ділянку дороги та потребує допомоги.

Рятувальники 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Кропивницького відбуксирували автомобіль на безпечну частину траси.

16 листопада о 00:26 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у Компаніївському районі на відрізку автошляху Олександрівка-Миколаїв вантажний автомобіль DAF через ожеледицю на дорозі потрапив у кювет.
Рятувальники 28-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Компаніївки відбуксирували автомобіль на безпечну ділянку дороги.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool