На Кіровоградщині рятувальники ліквідували тринадцять загорань сухої трави та очерету

Березень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 972 | Коментарі: 0

За минулу добу рятувальники Кіровоградського гарнізону тринадцять разів залучалися до гасіння пожеж сухої трави та очерету на відкритих територіях.

У м. Кропивницькому та Кіровоградському районі рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону загасили 6 загорянь на відкритій території: у обласному центрі об 08:55 горів очерет на площі 10 м2 на вул. Архангельській, о 19:20 загорілась суха трава на площі 20 м2 на відкритій території у селищі Гірничому, о 20:35 ліквідували пожежу 200 м2 сухостою на вул. Волкова. Тричі гасили пожежі у Кіровоградському районі: о 18:30 горіло 600 м2 минулорічної рослинності у с. Грузьке, о 18:45 – 100 м2 трави в с. Клинці та о 19:45 зайнялось 100 м2 сухої рослинності на відкритій території с. Покровське.

Двічі виїжджали на ліквідацію пожеж сухої минулорічної рослинності рятувальники 30-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Вільшанка: о 16:20 вони здолали пожежу 100 м2 трави у районному центрі та о 17:45 загасили 150 м2 сухостою поблизу с. Добрянка.
Вогнеборці 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини разом з місцевою пожежною командою теж ліквідували пожежу минулорічної рослинності о 13:45 горіло 500 м2 сухостою в с. Мар′янівка.

Рятувальники 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новгородки о 14:37 також залучались до гасіння пожежі сухостою загальною площею 700 м2 поблизу райцентру на відкритій території.
Цього дня горіла суха рослинність на площі 3га о 19:00 у с. Новомиколаївка Бобринецького району, яку ліквідували рятувальники 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини, о 20:10 гасили займання 300 м2 сухостою у с. Головківка рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії.

За минулу добу рятувальники Кіровоградського гарнізону тринадцять разів залучалися до гасіння пожеж сухої трави та очерету на відкритих територіях.

Звертаємось до мешканців Кіровоградщини з переконливим проханням дотримуватись елементарних заходів пожежної безпеки і, в першу чергу, не випалювати траву на території своїх присадибних та дачних ділянок, на полях. Наголошуємо, що небезпечно розводити багаття поблизу будівель, дерев’яних парканів, біля дерев і залишати його без нагляду. Не дозволяйте дітям гратись сірниками, підпалювати сміття, палити багаття. Варто дотримуватись заходів безпеки й при палінні цигарок: не залишайте непогашених недопалків, не кидайте їх на землю. Пам'ятайте, що для пожежі достатньо іскри.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool