На Кіровоградщині рятувальники ліквідували пожежу покрівлі житлового будинку

Січень 02, 2016 | Новини | Переглядів: 1080 | Коментарі: 0

До Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від сільського голови с. Мар’ївки Онуфріївського району про пожежу житлового будинку.

На місце події негайно виїхав черговий караул ДПРЧ-33 смт Онуфріївки.

Прибувши на місце, рятувальники оперативно ліквідували займання дерев’яної обрешітки на площі 10 кв.м. та шиферної покрівлі житлового будинку. Вогнеборці не допустили поширення вогню на решту будівлі. О 00:50 рятувальники локалізували пожежу, а о 01:40 повністю ліквідували.

Від ДПРЧ-33 смт Онуфріївка залучались 1 одиниця техніки та 5 чоловік особового складу й місцева пожежна команда ТОВ ЛТД «Агродар» с. Зибкове Онуфріївського району. Як з’ясувалося, до пожежі призвело порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації печі.

 

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool