На Кіровоградщині рятувальники ліквідували дві пожежі в екосистемі

Вересень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 933 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, рятувальники Кіровоградської області ліквідували дві пожежі сухої рослинності на відкритих територіях.

Так, об 11:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території Богданівської сільської ради Петрівського району.

По прибуттю пожежно-рятувального підрозділу на місце події було встановлено, що горить хвойна підстилка на площі 3,8 га. Травмованих та загиблих не виявлено. Силами вогнеборців о 11:57 пожежу було локалізовано та о 13:00 – ліквідовано. До гасіння пожежі залучались 5 чоловіків особового складу, 1 одиниця техніки 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове та місцева пожежна команда ТОВ агрофірма «П’ятихатська» с. Володимирівка.

У м. Новоукраїнка загорілась суха трава на площі 50 м2 на відкритій території в районі вулиці Соборній. Пожежу оперативно ліквідували рятувальники 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоукраїнки.
Причину обох загорань встановлюють фахівці.

Шановні громадяни! На даний час на території Кіровоградської області спостерігається високий рівень пожежної небезпеки. Служба порятунку закликає вас дотримуватись правил пожежної безпеки та бути вкрай відповідальними.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool