На Кіровоградщині рятувальники ліквідували чотири загорання у житловому секторі

Листопад 14, 2017 | Новини | Переглядів: 835 | Коментарі: 0

Протягом доби 13 листопада рятувальники Кіровоградської області ліквідували чотири загорання на території житлового сектора.

Так, о 06:00 на вул. Соломії Крушельницької м. Знам’янка виникла пожежа 0,5 м2 перекриття житлового будинку. Силами вогнеборців 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка о 06:17 пожежу було локалізовано та о 07:39 – ліквідовано.

О 07:36 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Конторській с. Хмельове Маловисківського району. Як з’ясувалось по прибуттю пожежно-рятувальних підрозділів на місце події, горіло перекриття господарської будівлі на площі 36 м2. Рятувальниками 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска та 34-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Смоліне о 08:18 пожежу було локалізовано та о 08:32 – ліквідовано.

У смт Олександрівка на вул. Мира в одній із кімнат житлового будинку сталась пожежа 2 м2 речей домашнього вжитку. Силами рятувальників 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівка та місцевої пожежної команди ДПД «ЛВУМГ» о 20:00 пожежу було локалізовано та о 20:10 – ліквідовано.

О 21:36 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Толстого, що у м. Новоукраїнка. Прибувши на місце події рятувальники встановили, що горить 1 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Рятувальниками 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоукраїнка о 22:09 пожежу було локалізовано та о 22:40 – ліквідовано.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool