На Кіровоградщині рятувальники ліквідували 7 випадків пожеж сухої рослинності

Березень 16, 2017 | Новини | Переглядів: 743 | Коментарі: 0

За минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили 7 загорянь минулорічної сухої рослинності.

15 березня сталось 2 випадки пожежі сухостою у Бобринецькому районі: о 13:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу сухої трави на площі 3,6 га за межами с. Рощахівка, а о 16:00 загорілась минулорічна рослинність за межами с. Бобринка. Загоряння були ліквідовані силами рятувальників 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобринця.

О 14:00 виїхали за викликом на пожежу 500 м2 сухостою та сміття, яка виникла на відкритій території у с. Соколівське Кіровоградського району, вогнеборці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький. Того ж дня їм довелось долати пожежі сухостою ще двічі: о 15:30 загорілись 150 м2 сухої трави та 8 м2 дерев’яних господарчих споруд на території дачних ділянок у садовому товаристві «Аграрник» м. Кропивницький та о 16:55 рятувальниками ліквідовано загоряння 500 м2 сухостою за межами с. Високі Байраки Кіровоградського району.

О 16:25 поблизу с. Синьки Благовіщенського району на відкритій території виникла пожежа 200 м2 сухої трави на, яку ліквідовано силами рятувальників 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Благовіщенська.
У Гайворонському районі о 19:10 загорілось 0,8 га сухої рослинності на відкритій території поблизу с. Мощене. Рятувальники 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Гайворона ліквідували пожежу.

Шановні громадяни! Будьте пильними: пожежі в екосистемах швидко поширюються на великі території та загрожують не лише знищенням рослинності, а й будівель та споруд. Не кидайте недопалки на суху рослинність та не розводьте без потреби багаття.

Прес-служба У ДСНС в області

За минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили 7 загорянь минулорічної сухої рослинності.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool