На Кіровоградщині рятувальники ліквідували 6 пожеж сухостою та сміття на відкритій території

Березень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 832 | Коментарі: 0

За минулу добу до Служби порятунку «101» надійшло 6 повідомлень про пожежі сухої минулорічної рослинності та сміття, які виникли на відкритих територіях Кіровоградської області.

27 березня у Світловодську рятувальники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини о 8:30 загасили пожежу 150 м2 сміття на околиці с. Павлівка.

Рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону ліквідували 5 загорянь трави та сміття: о 12:00 сталась пожежа 200 м2 сухостою поблизу с. Велика Северинка Кіровоградського району, о 18:15 горіло 15 м2 трави на відкритій території в районі міського саду м. Кропивницький, о 18:21 ліквідовано загоряння 100 м2 рослинності поблизу с. Грузьке, о 22:00 рятувальники загасили пожежу 50 м2 трави на узбіччі автошляху Кропивницький-Знам’янка та о 4:09 28 березня зайнялось 5 м2 сміття на відкритій території в районі вул. Короленка в обласному центрі.

Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальними у пожежонебезпечний весняний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри та пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку закликає вас не випалювати сухостій, минулорічне листя та сміття.


Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool