На Кіровоградщині рятувальники ліквідували 3 пожежі різного характеру

Листопад 01, 2018 | Новини | Переглядів: 634 | Коментарі: 0

 Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 3 рази виїздили на гасіння пожеж різного характеру.

 Так, 31 жовтня о 08:19 виникла загоряння електрощитової на сходовій клітині 5-ти поверхового житлового будинку.

Рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький о 08:46 ліквідували займання. Вогнеборці 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія приборкали пожежу 300 м2 сухої трави на відкритій території поблизу с. Березівка Олександрійського району.

Вже, 1 листопада о 00:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Промисловій, що в обласному центрі. Як з’ясувалось, там горіло 5 м2 домашніх речей, меблів та 2 м2 покрівлі в господарчій будівлі. О 01:20 пожежу було локалізовано та о 01:45 – ліквідовано. До гасіння залучалось 10 чоловік особовго складу та 3 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

У всіх випадках загиблих та травмованих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool