На Кіровоградщині рятувальники «екзаменували» громадян щодо знання правил поведінки на кризі

Лютий 28, 2018 | Новини | Переглядів: 743 | Коментарі: 0

Протягом усієї зими фахівці Служби порятунку Кіровоградської області проводили профілактичні заходи з громадянами щодо правил поведінки на кризі.

Рятувальники приходили до замерзлих водойм, де зазвичай збираються любителі підлідного вилову риби, та закликали громадян не ризикувати життям даремно, але, якщо азарт рибалки переважає силу інстинкту самозбереження, то радили вжити усіх заходів для уникнення нещасного випадку.

28 лютого рятувальники провели відпрацювання замерзлих водойм у селах Петрове та Дмитрівка Знам’янського району та намагались з’ясувати, наскільки профілактичні заходи впливають на рівень обізнаності громадян із важливою інформацією. Розпитуючи рибалок та людей, які люблять прогулюватись по кризі задля розваги, рятувальники встановили, що правила поведінки на кризі добре відомі різним категоріям населення, як і способи порятунку потерпілих з крижаної води. Знають люди і про усі ризики, пов’язані із перебуванням на льоду, проте відмовлятись від улюбленого хобі вони не збираються, вважаючи, що від долі не втечеш, навіть якщо вжити заходів безпеки. Рятувальники переконували рибалок, що долю випробовувати не варто, адже нещасні випадки на воді трапляються лише з тими, хто перебуває на кризі, а не на березі.

Застережні листівки, які рятувальники роздавали громадянам, ймовірно, допоможуть краще збагнути небезпеку криги.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool