На Кіровоградщині рятувальники доправили лікаря до жительки села, у якої почалися пологи

Грудень 31, 2014 | Новини | Переглядів: 1201 | Коментарі: 0

У останній день року у с.Червона Долина Бобринецького району 27-річна жінка народила дівчинку. Подія ця особлива вже сама по собі, але водночас незвичайна і тим, що крім допомоги лікаря тут знадобилося і втручання рятувальників.

Через перемети автомобіль швидкої потрапив до снігової пастки за 5 км до села. Головний лікар Бобринецької ЦРЛ близько 10-ї години ранку повідомив про подію до Служби порятунку, адже без допомоги рятувальників доїхати до населеного пункту було неможливо. Бійці державної пожежно-рятувальної частини №24 У ДСНС в області дісталися до заметеного автомобіля та разом вирушили до села. «Швидку» доводилося і буксирувати, і прочищати шлях лопатами. Але рятувальники з завданням впоралися та доставили лікаря до вагітної. Попередньо медики сподівалися, що дитина народиться не раніше 10 січня. Та вийшло інакше – у хаті лікар оглянула вагітну та повідомила, що в неї почалися перейми і народжувати вона буде саме зараз. Вже за півгодини лікар повідомила щасливу звістку – народилася здорова дівчинка, третя дитина в сім’ї. Після пологів породіллю та немовля успішно доставили до районної лікарні на аварійно-рятувальному автомобілі.
Тож сьогодні до гуманної місії порятунку людських життів, яку впродовж року виконували і виконують рятувальники, додалася ще одна добра справа – допомога у появі на світ маленької жительки Кіровоградщини.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool