На Кіровоградщині рятувальники допомогли дістатись до берега шістьом рибалкам

Лютий 10, 2016 | Новини | Переглядів: 908 | Коментарі: 0

10 лютого о 14:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що декілька рибалок опинилися у пастці на кризі р.Дніпро у м.Світловодську, в районі Лісозаводу, і потребують допомоги рятувальників.

До місця події негайно прибули оперативна група Світловодсько міськрайвідділу та водолазно-рятувальне відділення аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС в області

Човном водолази дістались до місця, де їх чекали шестеро рибалок, та доправили їх до берега. Переправляти рибалок на власних човнах допомагали також місцеві жителі Світловодська.

З’ясувалось, що на «101» зателефонував один з рибалок, коли стало зрозуміло, що повертатись до берега тією ж дорогою, що вони прийшли, дуже небезпечно, адже впродовж дня на кризі утворились промоїни.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool