На Кіровоградщині рятувальники допомагають ліквідовувати наслідки негоди

Липень 22, 2021 | Новини | Переглядів: 751 | Коментарі: 0

Протягом 20-21 липня 2021 року на території м. Кропивницький та Кіровоградської області спостерігалося погіршення погодних умов у вигляді дощу, місцями сильного, граду, шквалу 15-20 м/с.

Загиблих та травмованих внаслідок погіршення погодних умов немає.

З метою ліквідації наслідків погіршення погодних умов силами Головного управління ДСНС України в Кіровоградській області протягом 20-21 липня проведено роботи по розпилюванню та прибиранню 93 дерев, що впали на житлові будинки, автомобілі, проїжджі частини, здійснено 7 залучень на відкачку дощових вод з підвалів та подвір’їв житлових будинків, вилучено 11 одиниць техніки з ускладнених ділянок доріг. Один раз підрозділ залучався для забезпечення електроживлення станції швидкої медичної допомоги.

Всього від ГУ ДСНС України в області залучалось 63 од. техніки та 223 чоловіка особового складу.
Станом на 06:00 22 липня без електропостачання залишаються 16 населених пунктів повністю та 2 – частково на території 4-х районів, Кропивницький район – 2 н. п. повністю та 1 – частково; Новоукраїнський район – 9 н. п. повністю; Голованівський район – 5 н. п. повністю та 1 – частково. До відновлювальних робіт залучено бригади місцевих РЕМ ПрАТ «Кіровоградобленерго».


 
ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool