На Кіровоградщині рятувальники 8 разів залучались до гасіння пожеж сухостою

Березень 23, 2017 | Новини | Переглядів: 988 | Коментарі: 0

Впродовж 23 березня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області виїздили на ліквідацію пожеж сухостою та сміття 8 разів.
Поблизу с. Березівка Долинського району о 12:32 загорілась суха трава на площі 1,4 га. Пожежу здолали рятувальники 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинської.

На території Добровеличківського району виникло 3 пожежі минулорічної сухої рослинності: о 13:20 зайнялось 12 м2 трави на території приватного домоволодіння в м. Помічна на вул. Чкалова; о 14:22 пожежа охопила 100 м2 торішньої рослинності в смт Добровеличківці на відкритій території в районі вул. Крупської та о 17:02 рятувальники 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківки ліквідували пожежу 420 м2 сухостою на відкритій території м. Помічної.

Двічі залучались до гасіння подібних пожеж вогнеборці 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Світловодська: о 15:10 загорілось 300 м2 сухої трави на відкритій території на околиці с. Павлівка та о 15:40 виникла пожежа сміття на площі 150 м2.
У той же день о 16:00 приборкали пожежу 620 м2 сухої трави в районі 241 км траси Київ-Одеса рятувальники 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Благовіщенського та о 16:19 загасили загоряння 100 м2 сухостою в с. Катеринка вогнеборці 30-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Вільшанка.

Шановні громадяни! Будьте пильними: пожежі в екосистемах швидко поширюються на великі території та загрожують не лише знищенням рослинності, а й будівель та споруд. Не кидайте недопалки на суху рослинність та не розводьте без потреби багать.

Прес-служба У ДСНС в області

Впродовж 23 березня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області виїздили на ліквідацію пожеж сухостою та сміття 8 разів. Поблизу с. Березівка Долинського району о 12:32 загорілась суха трава на площі 1,4 га. Пожежу здолали рятувальники 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинської.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool