На Кіровоградщині рятувальники 5 разів розпилювали й прибирали дерева та гілля

Липень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 555 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, бійці У ДСНС в області 5 разів надавали допомогу по усуненню перешкод, що створювали для життєдіяльності населення аварійні дерева та гілки. 

Бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький розпиляли та прибрали гілки дерева, які загрожували падінням на просп. Перемоги та на вул. Яновського в обласному центрі.

Бійці 32-ї ДПРЧ надали допомогу по розпилюванню та прибиранню аварійних дерев у с. Богданівка Петрівського району. Аналогічну допомогу надали рятувальники 25-ї ДПРЧ м. Новомиргород на розі вул. Соборної та Дудченко в райцентрі. Бійці 30-ї ДПРЧ смт Вільшанка розпиляли дерева, що впали на проїжджу частину дороги біля с. Залізничне.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool