На Кіровоградщині рятувальники 10 разів залучались до ліквідації пожеж

Серпень 19, 2017 | Новини | Переглядів: 1445 | Коментарі: 0

Минула доба відзначилась 10 випадками пожеж сухої рослинності та сміття на території Кіровоградської області.

По два випадки загорянь сухої трави та сміття на відкритих територіях сталось у м. Гайворон (м. Гайворон 300 м2 та 15 м2 ) та Гайворонському районі (с. Казавчин 800 м2 та с. Березівка 300 м2).

По одному випадку пожеж сухої рослинності виникло у Добровеличківському (біля м. Помічна 150 м2), Новомиргородському (с. Петроострів 800 м2), Кіровоградському (с. Підгайці 400 м2), Світловодському (с. Павлівка 500 м2) районах та містах Кропивницький (вул. Аджамська 1 га), Мала Вика 40 м2.

Шановні громадяни! На даний час на території Кіровоградської області спостерігається високий рівень пожежної небезпеки у зв’язку із спекотною та сухою погодою. Служба порятунку закликає вас дотримуватись правил пожежної безпеки та бути вкрай відповідальними.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області

Минула доба відзначилась 10 випадками пожеж сухої рослинності та сміття на території Кіровоградської області.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool