На Кіровоградщині рятувальниками приборкано 3 пожежі житлових будинків (ФОТО)

Січень 15, 2018 | Новини | Переглядів: 787 | Коментарі: 0

14 січня рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія тричі виїздили на гасіння пожеж приватних житлових будинків.

О 14:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на пров. Соборному в м. Олександрія. По прибуттю пожежно-рятувальних підрозділів на місце події було встановлено, що в одній із кімнат житлового будинку горять речі побутового призначення на площі 6 м2. Силами вогнеборців пожежу було локалізовано о 14:40 та о 15:10 – ліквідовано. До гасіння пожежі залучались 10 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки.

Подібний випадок о 15:14 трапився у приватному житловому будинку на вул. Староонуфріївській, де виникло загоряння домашніх речей на площі 40 м2. О 15:50 пожежу було локалізовано та о 16:40 – ліквідовано. На гасіння пожежі залучались 9 чоловік рятувальників та 3 одиниці техніки.
О 16:20 рятувальники ліквідували пожежу даху приватного житлового будинку на площі 2 м2 на вул. Щасливій у с. Куколівка Олександрійського

району. До гасіння залучались 10 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки.
У всіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області

На Кіровоградщині рятувальниками приборкано 3 пожежі житлових будинків (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool