На Кіровоградщині рятувальниками ліквідовано 8 пожеж

Липень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 564 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи 8 разів залучались на ліквідацію пожеж.

Так, 2 липня о 12:52 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у с. Володимирівка Знам’янського району.

На місці пожежі з’ясувалось, що горить 9 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Силами рятувальників 18-ї ДПРЧ м. Знам’янка та місцевої пожежної команди ТОВ «Знам’янське ХПП» о 13:38 пожежу було ліквідовано.

О 14:17 рятувальники 1-го ДПРЗ загасили пожежу 0,5 м2 дерев’яного столу на балконі 9-поверхового житлового будинку в м. Кропивницький.

О 14:48 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Таврійській у м. Олександрія. На момент прибуття на місце виклику горіло 8 м2 сміття та домашніх речей в безгосподарчій споруді. Силами рятувальників 2-го ДПРЗ м. Олександрії пожежу було приборкано о 15:25.
Вогнеборці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький ліквідували пожежу 20 м2 сухої трави на перехресті вул. Генерала Кульчицького та вул. Сумської, що в обласному центрі.

О 15:13 бійці 17-ї ДПРЧ м. Світловодськ ліквідували загоряння 20 м2 перекриття господарчої споруди, 100 кг сіна та дров 0,2 м3 у ній на території приватного домоволодіння у с. Нагірне Світловодського району.
Вогнеборці 20-ї ДПРЧ м. Долинська ліквідували пожежу 200 м2 сухої трави на вул. Новій.
Вже 3 липня бійці 2-го ДПРЗ м. Олександрії загасили пожежу 20 м2 покрівлі та перекриття в житловому будинку на вул. Мирній у смт Олександрійське м. Олександрії.

О 01:15 вогнеборці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький приборкали пожежу 5 м2 покрівлі та 8 м2 підлоги в нежитловому будинку, що розташований на вул. Дагестантській в обласному центрі.
У всіх випадках травмованих та загиблих немає.

Причини пожеж встановлюються.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool