На Кіровоградщині рятувальниками ліквідовано 6 пожеж сухостою та сміття

Березень 17, 2017 | Новини | Переглядів: 826 | Коментарі: 0

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Бобринецького району та м. Кропивницький 6 разів виїжджали на ліквідацію пожеж сухої рослинності та сміття.

16 березня о 10:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу 2,6 га сухої трави на відкритій території поблизу с. Федіївка Бобринецького району. Загоряння було ліквідоване силами 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобринця.

Рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький виїздили на гасіння пожеж 5 разів: о 12:30 горіла суха трава на площі 500 м2 на відкритій території в районі вулиці Генерала Родимцева; о 13:10 зайнялось 5 м2 сміття на вул. Юрія Коваленка; о 15:30 на пров. Верхній Веселий також горіло сміття на площі 20 м2; о 16:10 рятувальники приборкали пожежу 150 м2 сухої трави, яка виникла на відкритій ділянці вул. Жадова, а о 16:30 сталось займання стовбура сухого дерева на вул. Комарова.

Шановні громадяни! Будьте пильними: пожежі в екосистемах швидко поширюються на великі території та загрожують не лише знищенням рослинності, а й будівель та споруд. Не кидайте недопалки на суху рослинність та не розводьте без потреби багаття.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool