На Кіровоградщині рятувальникам урочисто передали нові апарати захисту

Грудень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 714 | Коментарі: 0

Організація належних умов несення служби рятувальниками, забезпечення безпеки під час гасіння пожеж, ліквідації надзвичайних подій та їх наслідків, рятування людей і збереження матеріальних цінностей – головна передумова ефективного і безпечного для особового складу виконання завдань за призначенням.

Нещодавно Управлінням ДСНС у Кіровоградській області були отримані від ДСНС України нові комплекти апаратів захисту органів зору та дихання типу «MSA AUER» виробництва Німеччини.

Ці апарати відрізняються надійністю, простотою обслуговування та високою ергономічністю конструкції, що забезпечує ефективність роботи та зручність для газодимозахисників, яким доводиться працювати в складних умовах.

Сьогодні, 14 грудня, заступник начальника Управління ДСНС у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Вадим Янішевський у присутності голови районної державної адміністрації Олега Голімбієвського урочисто передав 9 комплектів газодимозахисникам 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Голованівська.

Прес-служба У ДСНС в області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool